Etusivu

Tuotteet

Yhteystiedot

Galleria

Lahjatuotteet

Hakusanat: Graafinen suunnittelu Kopiointipalvelu Banderollit Kyltit Tarrat Etiketit Teippaukset Autonteippaus Autoteippaus Auto teippaus Auton teippaus Ikkunateippaus Veneteippaus Venereisterinumerot Venrekisterinumero Mainokset Pylväsmainonta A-telineet Painotuotteet Passikuvat Passikuvaus Passikuva Mainostelineiden - vuokraus ja myynti Kampanjanapit Kuvien muokkaus Kuvien digitointi Sanomalehti-ilmoitukset Liput Viirit Messutoteutukset Logotyöt Etiketit Suurkuvatulosteet Piirustustulosteet Painotuotteet Kotisivut Roll-Upit Kuvaukset Käyntikortit Työmaakortit Canvastaulut Mainoskirjeet ja jakelu Sisustusteipit Tekstiilipainatukset Inkoo Kirkkonummi Siuntio Espoo Karjaa Lohja Virkkala Tammisaari Helsinki Uusimaa

På svenska

 • Teippaus ja tarrat

  Teemme kaikenkokoisia teippauksia esim kyltteihin, autoihin, veneisiin, liiketiloihin, seiniin, ikkunoihin, levyille, ym. Työstä riippuen käytämme leikattavia 1-väri teippejä tai tulostettavia teippimateriaaleja. Näitä löytyy joka tarkoitukseen, oli kyseessä sitten kamppis tai monivuotinen teippaus.

  Galleriassa lisää esimerkkikuvia.

  Autoteippaukset

  Veneteippaukset

  Ikkunateippaukset

  Sisustusteippaukset ja tarrat

  Leikkuutarrat

  Venerekisterinumerot ja

  nimitarrat

  Kiinteistömerkinnät

  Valomainokset

  Etiketit ja tarrat

 • PAINOTUOTTEET

  Teemme erilaisten lehtien, julisteiden, flyereiden, korttien, ohjelmalehtisten ym. painatukset asiakkaan tarvitseman määrän mukaan yhdestä kappaleesta vaikka 78.000 kappaleeseen. Toteutamme myös näiden painotuotteiden suunnittelu- ja graafisen taittotyön. Pienemmät erät painamme itse digipainona ja suuremmissa erissä käytämme jotakin useista alihankkijoistamme.

  Flyerit

  Julisteet ja tulosteet

  Sanomalehdet

  Julkaisut

  Kalenterit

  Koipiontipalvelut

  Käyntikortit

  Ohjelmalehtiset

  Esitteet ja hinnastot

  Posti- ja joulukortit

  Kuittivihkot

 • Tekstiilipainatukset

  Painamme logoja, kuvia ja tekstiä erilaisiin tuotteisiin yhdestä kappaleesta suurempiin tilauksiin. Työstä riippuen teemme painatukset joko lämpösiirtomateriaaleilla, sublimaatiopainatuksella tai silkkipainolla.

   

  Teemme yhteistyötä mm. seuraavien tukkujen kanssa, joista voidaan tilata asiakkaan haluamat tekstiilit ja tuotteet:

   

  Tekstiilitukku

  Skypro

  Vaatepainatukset

  Päähineet

  Kangaskassit

  Sandaalit

 • Kyltit ja banderollit

  Teemme kaikenlaisia ja -kokoisia kylttejä. Levymateriaaleja on monia eri käyttötarkoituksiin. Kylttejä voidaan tehdä esimerkiksi alumiini-, alumiinikomposiitti- ja vanerilevyille. Lisäksi käytämme erilaisia muovilevyjä, kuten akryyli-, polypropeenikenno- sekä polykarbonaattilevyjä.

   

  Teippimateriaalit valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Näitä löytyy eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi lyhytaikaisiin kyltityksiin ja monivuotisiin opasteisiin.

   

  Teemme myös banderolleja, joiden käyttötarkoitus on kutakuinkin sama kuin kylttien, mutta usein näitä käytetään lyhytaikaisempaan tiedottamiseen.

  Tienviitat

  Opastekyltit

  Pienet kyltit

  Mainoskyltit

  Isot kyltit

  Banderollit, kangastulosteet ja liput

 • Valokuvaus ja

  -tuotteet

  Teemme valokuvistasi erilaisia valokuvatuotteita, kuten esimerkiksi kuvasuurennoksia ja canvastauluja. Teemme myös kuvanmuokkaustöitä, kuten värikorjauksia ja naarmujen poistoja sekä erilaisia digitointitöitä niin negoista, dioista kuin kaitafilmeistä. Meiltä myös muoviset työmaakortit!

   

  Lue lisää osoitteessa www.hymykuoppa.fi

   

  PASSIKUVAT

   

  Otamme viralliset passikuvat Kirkkonummella ja Inkoossa odottaessa ilman ajanvarausta. Kuvat saatavina sähköisesti tai tulostettuina.

   

  Poliisihallituksen ohjeen mukaisesti toimitamme passikuvan sähköisesti poliisille. Saat meiltä kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Kuva latautuu poliisin palvelimelle välittömästi ja on siis heti käytettävissä. Passikuvia otetaan ilman ajanvarausta liikkeiden

  aukioloaikojen mukaan.

   

  Sähköinen passikuva kelpaa seuraaviin hakemuksiin:

   

  Passi

  Henkilökortti

  Vartijakortti

  Järjestyksenvalvojakortti

  Turvasuojaajakortti

  Aseenkäsittelylupa

   

  STUDIOKUVAUKSET

   

  Studiomme sijaitsee Kirkkonummen toimipisteessä. Toteutamme myös kuvauksia asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi luonnossa tai tapahtumissa. Valokuvaajamme on alan ammattilainen ja räätälöimme kuvaukset asiakkaan tarpeiden mukaan. Studiomme on auki sopimuksen mukaan, myös ilta- ja viikonloppukuvaukset onnistuvat.

  Passikuvat

  Canvastaulut

  Valokuvien muokkaus

  Valokuvatulosteet ja

  suurennokset

  Studiokuvaukset

  Mukit

  Digitointi

 • SUUNNITTELU JA GRAAFINEN TOTEUTUS

  Kaikki painotuotteet vaativat painokelpoisen aineiston, joka työstä riippuen tarkoittaa esimerkiksi vektorigrafiikkaa, korkearesoluutioisia kuvia, leikkuuvaroja ja oikeita väriprofiileja. Jos sinulla ei ole valmista painokelpoista aineistoa, toteutamme sen puolestasi. Käytössämme ovat viimeisimmät Adobe CreativeCloud -ohjelmistot sekä useita eri kuvapankkeja, joista myös voimme tarvittaessa ladata projektiisi sopivat kuvat.

   

  Toteutamme kaikenlaiset suunnittelutyöt, esimerkiksi:

   

  Logot, liikemerkit, graafiset tunnukset

  Yritysgrafiikka, opasteiden pohjat

  Tekstiili- ja tuotepainatusten grafiikka

  Esitteet, tuoteluettelot ja katalogit

 • Vuokrattavat mainospaikat

  Vuokraamme Inkoossa pylväsmainospaikkoja. Meillä on keskustan alueella noin 80 mainospintaa. Yhden pylvään mainosteline on kaksipuolinen. Yhden mainospinnan koko on 80x120 cm. Lyhyin sopimuskausi on yksi kuukausi. Paikkoja voi vuokrata yhdestä noin 40:een riippuen vuokratilanteesta.

 • Mainostelineet

  Teemme erilaisia mainostelineitä asiakkaan toivomuksien mukaan. Valikoimasta löytyy myös a-telineitä, roll-up telineitä ja snapkehyksiä.

  Custom -telineet

  A-telineet

  Pylväät

  Alumiinitelineet

  Alumiinikehykset

  Infotaulut

  Snapkehykset

  Messuseinät

  Roll-upit

  Muut ratkaisut

 • Ikkunakalvotukset

  Teemme pääsääntöisesti kiinteistöjen ikkunoiden kalvoituksia. Kalvoja löytyy eri tarkoituksiin. Kalvoilla voi esimerkiksi vähentää läpinäkyyyttä sekä auringonvalon ja UV-säteilyn haittavaikutuksia. Lisäksi niillä voi kohentaa rakennuksen julkisivua peili- tai tummennuskalvoilla.

Käyntiosoite 1

Kauppakeskus Kirsikka

Saloviuksentie 3

02400 Kirkkonummi

Käyntiosoite 2

Rantatie 5

10210 Inkoo